El krill : reserva de proteínas. /

Bibliographic Details
Main Author: Argüello, Carmen
Other Authors: De la Fuente, Elisabeth
Format: Thesis Book
Language:Spanish
Published: Córdoba : [ s.n.]; 1979
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 000836
003 AR-CdUCM
005 20171117101815.0
008 100200s1979||||ag |||||_||||||___||spa|d
040 |a AR-CdUCM 
100 1 |a Argüello, Carmen 
245 1 3 |a El krill :   |b reserva de proteínas. /   |c Carmen Argüello, Elisabeth De la Fuente; dir. Miriam N. Castillo. 
260 |a Córdoba : [  |b s.n.];   |c 1979 
502 |a Tesis --Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Escuela de Nutrición, 1979 
590 |a No. Til.: 003 
650 4 |a PROTEÍNAS 
650 4 |a KRILL 
700 1 |a Castillo, Miriam N.  |e dir. 
700 1 |a De la Fuente, Elisabeth 
942 |c TF 
952 |0 0  |1 0  |2 udc  |4 0  |6 003  |7 0  |9 820  |a NUTRI  |b NUTRI  |d 2010-04-09  |l 0  |o 003  |p 280  |r 2010-04-09  |w 2010-04-09  |y TF  |z EN 
999 |c 836  |d 836