Servicio de alimentos en instituciones /

Bibliographic Details
Main Authors: West, Bessie Brooks, (1890-1983), Wood, Levelle (1900-1997), Harger, Virginia (1941- )
Format: Book
Language:Spanish
Published: Washigton D.C : OPS, 1973.
Subjects:

MARC

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100 1 |a West, Bessie Brooks,  |d (1890-1983) 
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100 1 |a Harger, Virginia  |d (1941- ) 
245 1 0 |a Servicio de alimentos en instituciones /  |c por Bessie Brooks West, Levelle Wood, Virginia F. Harger. 
260 |a Washigton D.C :  |b OPS,  |c 1973. 
300 |a 229 p. 
500 |a Título original: Food service in institutions. 
650 4 |a ADMINISTRACIÓN 
650 4 |a GESTIÓN Y ORGANIZACIÓN 
650 4 |a ADMINISTRACIÓN DE PERSONAL 
650 4 |a SEGURIDAD 
650 4 |a FINANZAS 
942 |c LIBRO