Skip to content
Universidad Nacional de Córdoba
U.N.C.
Catálogo colectivo
Advanced

El Catálogo Colectivo reúne los registros del material que posee cada una de las bibliotecas de la Universidad Nacional de Córdoba, pudiendo encontrarse colecciones especializadas y actualizadas en todas las áreas del conocimiento; lo que permite una amplia visibilidad y garantiza el acceso al patrimonio documental de la Universidad. Se encuentra disponible para toda la comunidad académica: estudiantes, docentes, egresados e investigadores. Si formas parte de la comunidad de la UNC también podés solicitar préstamos de material, a cualquier biblioteca universitaria, utilizando el servicio de préstamo interbibliotecario, independientemente de la facultad a la que pertenezcas, la carrera que curses o la cátedra que dictes.

Fuentes de datos

Koha
  • Facultad de Ciencias Agropecuarias
  • Facultad de Ciencias Económicas
  • Facultad de Lenguas
  • Escuela de Nutrición (FCM)
  • Facultad de Arquitectura, Urbanismo y Diseño
  • Facultad de Artes
  • Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales
  • Biblioteca Mayor
  • Observatorio Astronómico de Córdoba
  • Centros de Estudios Avanzados
  • Facultad de Matemáticas, Astronomía, Física y Computación
  • Facultad de Medicina
  • Facultad de Odontología
  • Facultad de Comunicación
  • Facultad de Filosofía y Humanidades y Facultad de Psicología
  • Escuela Superior de Comercio Manuel Belgrano
  • Colegio Nacional de Monserrat
  • Facultad de Ciencias Químicas
  • Facultad de Ciencias Sociales
  • Facultad de Derecho
  • José Aricó
  • Museo de Antropología
  • Escuela de Salud Pública y Ambiente de la FCM
Otros
  • Repositorio Digital Universitario
  • Revistas de la Universidad Nacional de Córdoba
  • Phenolic Characterization of a...
  • Cite this
  • Text this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Permanent link
Phenolic Characterization of a Purple Maize (Zea mays cv. “Moragro”) by HPLC–QTOF-MS and Study of Its Bioaccessibility Using a Simulated In Vitro Digestion/Caco-2 Culture Model

Phenolic Characterization of a Purple Maize (Zea mays cv. “Moragro”) by HPLC–QTOF-MS and Study of Its Bioaccessibility Using a Simulated In Vitro Digestion/Caco-2 Culture Model

Show other versions (1)

Impact Factor 2023: 5.7

Bibliographic Details
Main Authors: Rodriguez, Marianela Desireé, Monsierra, Luisina, Mansilla, Pablo Sebastián, Pérez, Gabriela Teresa, de Pascual, Teresa Sonia
Other Authors: https://orcid.org/0009-0001-8239-436X
Format: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Language:eng
Published: 2024
Subjects:
Anthocyanins
Zea mays L
Purple maize flour
Antioxidant activity
Online Access:http://hdl.handle.net/11086/553248
https://pubs.acs.org/doi/full/10.1021/acs.jafc.3c08960
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10979446/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38484116/
https://doi.org/10.1021/acs.jafc.3c08960
  • Holdings
  • Description
  • Other Versions (1)
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

http://hdl.handle.net/11086/553248
https://pubs.acs.org/doi/full/10.1021/acs.jafc.3c08960
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10979446/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38484116/
https://doi.org/10.1021/acs.jafc.3c08960

Similar Items

  • Phenolic Characterization of a Purple Maize (Zea mays cv. “Moragro”) by HPLC–QTOF-MS and Study of Its Bioaccessibility Using a Simulated In Vitro Digestion/Caco-2 Culture Model
    by: Rodriguez, Marianela Desireé, et al.
    Published: (2024)
  • Whole Flour of Purple Maize as a Functional Ingredient of Gluten-Free Bread: Effect of In Vitro Digestion on Starch and Bioaccessibility of Bioactive Compounds
    by: Monsierra, Luisina, et al.
    Published: (2024)
  • Berberis mikuna Job., a fruit species native to Tucumán with nutraceutical potential and dyeing potential
    by: Radice, Silvia, et al.
    Published: (2021)
  • Chemical composition and antioxidant activity of phenolic extracts from peanut skins obtained by different industrial process
    by: Larrauri, Mariana, et al.
    Published: (2022)
  • Use of natural phenols as feed supplements with antioxidant effects on poultry products
    by: Marín, Raúl Héctor, et al.
    Published: (2021)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • Course Reserves
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian
  • FAQs