APA (7th ed.) Citation

Bergesse, A. E., Boiocchi, P. N., Calandri, E. L., Cervilla, N. S., Gianna, V., Guzmán, C. A., . . . Mufari, J. R. (2015). Aprovechamiento integral del grano de Quinoa. Aspectos tecnológicos, fisicoquímicos, nutricionales y sensoriales. Grasso Florencia V.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Bergesse, Antonella E., Paola N. Boiocchi, Edgardo L. Calandri, Natalia S. Cervilla, Vicente Gianna, Carlos A. Guzmán, Patricia P. Miranda, Patricia A. Montoya, and Jesica R. Mufari. Aprovechamiento Integral Del Grano De Quinoa. Aspectos Tecnológicos, Fisicoquímicos, Nutricionales Y Sensoriales. Grasso Florencia V, 2015.

MLA (9th ed.) Citation

Bergesse, Antonella E., et al. Aprovechamiento Integral Del Grano De Quinoa. Aspectos Tecnológicos, Fisicoquímicos, Nutricionales Y Sensoriales. Grasso Florencia V, 2015.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.