Skip to content
Universidad Nacional de Córdoba
U.N.C.
Catálogo colectivo
Advanced
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Los alimentos y la salud
  • Holdings
  • Cite this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Cover Image

Los alimentos y la salud

Found in: Medicina
Main Author: Maccolllum, E. V
Other Authors: Becker, Ernestine
Format: Book
Language: Spanish
Published: Santiago de Chile, CL : Zig-Zag, 1943
Subjects:
Alimentos
Nutrición
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View
Check availiability of this item in its library system

Similar Items

  • Los alimentos y el hombre
    by: Lowenberg, Miriam E
    Published: (1970)
  • Microorganismos de los alimentos su significado y metodos de enumeracion. 1
    Published: (2000)
  • Evaluación de programas de garantias de la inocuidad de los alimentos principios orientadores
    Published: (1989)
  • La comestibilidad de los alimentos irradiados informe de un comite mixto FAO
    Published: (1977)
  • Alimentos y nutrición introducción a la bromatologia
    by: Salinas, Rolando D.
    Published: (2000)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically

Need Help?

  • Search Tips
Loading...