Skip to content
Universidad Nacional de Córdoba
U.N.C.
Catálogo colectivo
Advanced
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Bromatología
  • Holdings
  • Cite this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Cover Image

Bromatología

Found in: Cs. Exactas (Centro)
Main Author: Montes, Adolfo Leandro
Format: Book
Language: Spanish
Published: Buenos Aires : Eudeba, 1981
Edition: 2. ed.
Series: Manuales. Bioquímica
Subjects:
ACEITES VEGETALES
ADITIVOS Y COLORANTES DE ALIMENTOS
ANTIOXIDANTES
CONTROL DE CALIDAD
TRIGO
LEGUMINOSAS
ALCALOIDES
CAFE
CACAO
YERBA MATE
VINAGRE
BROMATOLOGIA
PROTEINAS
LECHE
PRODUCTOS LACTEOS
HUEVOS
CARNE
PESCADO
AZUCAR
BEBIDAS
ALIMENTOS VEGETALES
CEREALES
CONTAMINACION ALIMENTARIA
PASTEURIZACION
MARISCOS
MICROBIOLOGIA ALIMENTARIA
CIENCIAS MEDICAS
HIGIENE Y SALUD HUMANA
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View
Check availiability of this item in its library system

Similar Items

  • Food chemistry
    by: Belitz, Hans-D.
    Published: (1987)
  • Alimentos y nutrición introducción a la bromatología
    by: Salinas, Rolando D.
    Published: (2000)
  • Microorganismos de los alimentos 6 ecología microbiana de los productos alimentarios
    Published: (2001)
  • Industrias de la alimentación
    by: Rodríguez Hurtado, María Encarnación
    Published: (1990)
  • Microbiología alimentaria metodología analítica para alimentos y bebidas
    by: Pascual Anderson, María del Rosario
    Published: (2000)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically

Need Help?

  • Search Tips
Loading...