Skip to content
Universidad Nacional de Córdoba
U.N.C.
Catálogo colectivo
Advanced
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Microbiología de los alimentos...
  • Holdings
  • Cite this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Cover Image

Microbiología de los alimentos

Found in: Cs. Exactas (Centro)
Main Author: Frazier, W. C.
Format: Book
Language: Spanish
Published: Zaragoza : Acribia, 1976
Edition: 2. ed.
Subjects:
MICROBIOLOGIA ALIMENTARIA
ALIMENTOS
MOHO
LEVADURAS
HONGOS
BACTERIAS
CONTAMINACION ALIMENTARIA
CONSERVACION DE ALIMENTOS
INTOXICACION
ENZIMAS
CONTROL ALIMENTARIO
SANIDAD
INGENIERIA QUIMICA
BIOTECNOLOGIA
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View
Check availiability of this item in its library system

Similar Items

  • Microbiología de los alimentos
    by: Frazier, W. C.
    Published: (1985)
  • Microbiología de los alimentos
    by: Frazier, W. C.
    Published: (1993)
  • Microbiología de los alimentos
    by: Frazier, W. C.
    Published: (1962)
  • Microbiología de los alimentos manual de laboratorio
    by: Yousef, Ahmed E.
    Published: (2006)
  • Microbiología de los alimentos, curso teórico práctico
    by: Montes, Adolfo Leandro
    Published: (1977)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically

Need Help?

  • Search Tips
Loading...