Mineral foliar nutrition in horticultural plants II - The control of blossom - end rot in tomato fruits Lycopersicuni esculentum L. cv Rossol Melorado INTA) and on proluctivityof the potato (Solanurn tuberosum L. cv Claustar)
Ca C12 2000 ppm in a nutritive mineral solution of KH,PO4 3000 ppm, K2SO4 1500 ppm, H3B03 500 ppm, ZnSO4 500 ppm, MnSO4 4H20 300 ppm, CuSO4 5H2O 50 ppm, Na2MoO4 2H20 14 ppm and Fe and Na EDTA 15 ml/l was sprayed on foliage of tomato plants cv Rosso] Mejorado INTA on three occasions starting before b...
Main Authors: | Rossi Jaume, Alberto, Tizio, R. |
---|---|
Format: | Online |
Language: | eng |
Published: |
Facultad de Ciencias Agropecuarias
|
Subjects: | |
Online Access: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/agris/article/view/903 |
Similar Items
-
De papa a patata : la difusión española del tubérculo andino /
by: Masson Meiss, Luis
Published: (1991) -
Comestibilidad de los alimentos irradiados, con especial referencia al trigo, las patatas y las cebollas : informe de un comite mixto FAO /
Published: (1970) -
Análisis arqueobotánicos en sitios de la entidad arqueológica Goya-Malabrigo ubicados en el centro-norte de Santa Fe
by: Cornero, Silvia, et al.
Published: (2015) - CIRCULAR C.V.
-
Introducción a la investigación cualitativa/
by: Flick, Uwe 1956-
Published: (2004)