APA (7th ed.) Citation

Torri, C. L., Ribotta, P. D., Morcillo, M. H., Rubiolo, O. J., Pérez, G. T., & León, A. E. (2003). Influencia del contenido de almidón dañado sobre la calidad galletitera en harinas de triticale. Facultad de Ciencias Agropecuarias.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Torri, C. L., P. D. Ribotta, M. H. Morcillo, O. J. Rubiolo, G. T. Pérez, and A. E. León. Influencia Del Contenido De Almidón Dañado Sobre La Calidad Galletitera En Harinas De Triticale. Facultad de Ciencias Agropecuarias, 2003.

MLA (9th ed.) Citation

Torri, C. L., et al. Influencia Del Contenido De Almidón Dañado Sobre La Calidad Galletitera En Harinas De Triticale. Facultad de Ciencias Agropecuarias, 2003.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.