Amaranto : un nuevo recurso alimentario. /

Bibliographic Details
Main Author: Bossio, Analía Mercedes
Other Authors: Amenábar, Diana Araceli, Aguirre, Claudia Viviana, Lorenzo, Victoria de las Mercedes, Demartino, Ivana
Format: Thesis Book
Language:Spanish
Published: Córdoba : [ s.n.]; 1990
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 000808
003 AR-CdUCM
005 20171117101813.0
008 100200s1990||||ag |||||_||||||___||spa|d
040 |a AR-CdUCM 
100 1 |a Bossio, Analía Mercedes 
245 1 0 |a Amaranto :   |b un nuevo recurso alimentario. /   |c Analía Mercedes Bossio, Diana Araceli Amenábar, Claudia Viviana Aguirre, Victoria de las Mercedes Lorenzo, Ivana Demartino; dir. María Susana Caremutti. 
260 |a Córdoba : [  |b s.n.];   |c 1990 
502 |a Tesis --Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Escuela de Nutrición, 1990 
590 |a No. Til.: 30 
650 4 |a AMARANTO 
700 1 |a Caremutti, María Susana  |e dir. 
700 1 |a Amenábar, Diana Araceli 
700 1 |a Aguirre, Claudia Viviana 
700 1 |a Lorenzo, Victoria de las Mercedes 
700 1 |a Demartino, Ivana 
942 |c TF 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 30  |7 0  |9 795  |a NUTRI  |b NUTRI  |d 2010-04-09  |l 0  |o 30  |p 306  |r 2010-04-09  |w 2010-04-09  |y TF 
999 |c 808  |d 808