Caldo instantáneo de caracol. /

Bibliographic Details
Main Author: Carballo, Roxana
Format: Thesis Book
Language:Spanish
Published: Córdoba : [ s.n.]; 2004
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 000169
003 AR-CdUCM
005 20171117101752.0
008 100200s2004||||ag |||||_||||||___||spa|d
040 |a AR-CdUCM 
100 1 |a Carballo, Roxana 
245 1 0 |a Caldo instantáneo de caracol. /   |c Roxana Carballo; dir. Silvia Defilpo. 
260 |a Córdoba : [  |b s.n.];   |c 2004 
502 |a Tesis --Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Escuela de Nutrición, 2004 
590 |a No. Til.: 568 
650 4 |a MOLUSCOS 
650 4 |a CARACOL 
650 4 |a ALIMENTOS INSTANTÁNEOS 
700 1 |a Defilpo, Silvia  |e dir. 
942 |c TF 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 699  |7 0  |9 168  |a NUTRI  |b NUTRI  |d 2010-04-09  |l 0  |o 699  |p 1763  |r 2010-04-09  |w 2010-04-09  |y TF 
999 |c 169  |d 169