APA (7th ed.) Citation

Caula, V., Cerutti, R., Rearte Aguilar, Y., Cervilla, N., Ryan, L., & https://orcid.org/0000-0002-1898-6504. (2023). Harina de algarroba: Estudio comparativo de las especies Chilensis y Flexuosa del género Prosopis en la elaboración de prepizza. Sociedad Argentina de Nutrición.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Caula, Victoria, Romina Cerutti, Yanina Rearte Aguilar, Natalia Cervilla, Liliana Ryan, and https://orcid.org/0000-0002-1898-6504. Harina De Algarroba: Estudio Comparativo De Las Especies Chilensis Y Flexuosa Del Género Prosopis En La Elaboración De Prepizza. Sociedad Argentina de Nutrición, 2023.

MLA (9th ed.) Citation

Caula, Victoria, et al. Harina De Algarroba: Estudio Comparativo De Las Especies Chilensis Y Flexuosa Del Género Prosopis En La Elaboración De Prepizza. Sociedad Argentina de Nutrición, 2023.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.