JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY /

Bibliographic Details
Corporate Author: American Chemical Society
Format: Journal
Language:English
Published: Estados Unidos : [s.n.], 1965-
Subjects:
Online Access:http://pubs.acs.org/about.html

MARC

LEADER 00000nas a2200000 4500
001 000270
003 AR-CdUAS
005 20120730044728.0
008 100307s19659999xxu|||p_r|||||||||||eng|d
022 |a 0021-8561 
040 |a AR-CdUAS 
210 1 0 |a J.Agric.Food Chem. 
245 0 0 |a JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY /   |c American Chemical Society. 
260 |a Estados Unidos :   |b [s.n.],   |c 1965- 
310 |a 1v 6n BIM 
362 1 |a 1965- 
856 4 |u http://pubs.acs.org/about.html 
500 |a Indizado en: Chem.Abstr 
500 |a Indizado en: Curr.Cont 
500 |a Responsable intelectual: American Chemical Society, 1155 6th Street, Washington, D.C., US 
541 |o Revista 
650 4 |a Química agricola  |9 606 
710 2 |a American Chemical Society 
866 0 |a 1965-71 v.13-19 
866 0 |a 1972 v.20(1-2). 
942 |c REV 
945 |a MCP  |d 03-04-1998 
999 |c 6303  |d 6303