JOURNAL OF FOOD SCIENCE /

Bibliographic Details
Previous Title:FOOD RESEARCH
Corporate Author: Institute of Food Techologists
Format: Journal
Language:English
Published: Estados Unidos : [s.n.], 1973-
Subjects:

MARC

LEADER 00000nas a2200000 4500
001 000130
003 AR-CdUAS
005 20190523065946.0
008 100307s19739999xxu|||p_r|||||||||||eng|d
022 |a 0022-1147 
030 |a JFDAZ 
040 |a AR-CdUAS 
210 1 0 |a J.Food Sci. 
245 0 0 |a JOURNAL OF FOOD SCIENCE /   |c Institute of Food Techologists. 
260 |a Estados Unidos :   |b [s.n.],   |c 1973- 
310 |a 1v 9n 
362 1 |a 1973- 
500 |a Hasta 2000 1v 8n 
500 |a Indizado en: Chem.Abstr. 
500 |a Indizado en: Curr.Cont. 
500 |a Responsable intelectual: Institute of Food Techologists, Suite 300, 211 N.LaSalle St., IL 60601, Chicago, US 
541 |a 1986 Santo Vanasía, USD 63.30 (v.51) 
541 |a 1992 Faxon 
541 |a 1993 Faxon 
541 |a 1999 Swets, USD 140.27 
541 |a 2000 Ebsco, USD 135.00 
541 |a 2001 Swets, USD 165.63 
650 7 |a Alimentos  |9 22 
650 4 |a Bebidas 
650 4 |a Tecnología de alimentos  |9 1282 
710 2 |a Institute of Food Techologists 
780 0 0 |a FOOD RESEARCH 
866 0 |a 1973 v.38(3) 
866 0 |a 1986 v.51(1-5) 
866 0 |a 1987-88 v.52-53 
866 0 |a 1989 v.54(1) 
866 0 |a 1990-97 v.55-62 
866 0 |a 1998 v.63(1) 
866 0 |a 1999 v.64(1-5) 
866 0 |a 2000 v.65(1,3-8) 
866 0 |a 2001 v.66(1-9+Sup.) 
866 0 |a 2002 v.67(1)- 
942 |c REV 
945 |a MCP  |d 03-04-1998 
999 |c 6163  |d 6163