Food microbiology : fundamentals and frontiers /

Bibliographic Details
Other Authors: Doyle, Michael P., Beuchat, Larry R., Montville, Thomas J.
Format: Book
Language:English
Published: ASM Press : Washington, D.C., 1997
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 L002341
003 AR-CdUAS
005 20190523065942.0
008 081100s1997____xxu||||||||||_0|||||eng|d
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 CI_576_163000000000000_F_10332  |7 0  |9 909  |a FCQ  |b FCQ  |d 2006-10-04  |l 2  |m 11  |o CI/576.163/F/10332  |p 10332  |r 2024-02-27  |s 2017-05-03  |w 2010-07-26  |y LIBRO 
999 |c 394  |d 394 
020 |a 1555811175 
040 |a AR-CdUAS  |c AR-CdUAS 
082 |a 576.163 
245 0 0 |a Food microbiology :   |b fundamentals and frontiers /   |c edited by Michael P. Doyle, Larry R. Beuchat, Thomas J. Montville. 
260 |a ASM Press :   |b Washington, D.C.,   |c 1997 
300 |a xvi, 768 p. :   |b il. ;   |c 29 cm. 
504 |a Incluye bibliografía e índice 
590 |a 2006 Cátedra de Microbiología de Alimentos. Departamento de Bioquímica Clínica. Facultad de Ciencias Químicas. Universidad Nacional de Córdoba 
650 4 |9 491  |a Microbiología 
650 7 |a Alimentos  |9 22 
650 4 |a Microbiología de alimentos  |9 492 
700 1 |a Doyle, Michael P.  |9 3561 
700 1 |a Beuchat, Larry R.  |9 2455 
700 1 |a Montville, Thomas J.  |9 6008 
887 |a Asignatura: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS 
887 |a Departamento: BIOQUIMICA CLINICA 
942 |c LIBRO  |2 ddc 
945 |a irp