Food composition tables- minerals and vitamins- for international use /

Bibliographic Details
Corporate Authors: FAO, Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la Agricultura
Other Authors: Chatfield, Charlotte
Format: Book
Language:English
Published: Rome : FAO, 1954
Series:FAO. Nutritional studies ; 11
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 L002205
003 AR-CdUAS
005 20190523065943.0
008 081100s1954____it_||||||||||_0|||||eng|d
040 |a AR-CdUAS  |c AR-CdUAS 
082 |a 641.1083 
245 0 0 |a Food composition tables- minerals and vitamins- for international use /   |c A reported prepared by Charlotte Chatfield. 
260 |a Rome :   |b FAO,   |c 1954 
300 |a 117 p. 
490 1 |a FAO. Nutritional studies ;   |v 11 
610 2 7 |a Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la Agricultura  |9 9280 
650 7 |a Alimentos  |v Tabla  |9 22 
650 4 |a Bibliografías  |9 76 
700 1 |a Chatfield, Charlotte  |9 3028 
710 2 |a FAO 
710 2 |a Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la Agricultura 
887 |a Patrimonio: 231. Corresponde a número de inventario: 237400006476 
942 |c LIBRO  |2 ddc 
945 |a irp 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 R_B641_1083F2374  |7 0  |9 3910  |a FCQ  |b FCQ  |c REF-BIBL  |d 2004-09-02  |l 0  |o R-B/641.1083/F/2374  |p 2374  |r 2010-07-26  |w 2010-07-26  |y LIBRO 
999 |c 1766  |d 1766