Mycotoxin in food : detection and control /

Bibliographic Details
Other Authors: Magan, N. [Naresh], Olsen, M. [Mónica]
Format: Book
Language:English
Published: Boca Raton : Cambridge : CRC ; Woodhead Pub., 2004
Series:Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 L002347
003 AR-CdUAS
005 20190523065943.0
008 081100s2004____xxu||||||||||_0|||||eng|d
020 |a 1855737337 
040 |a AR-CdUAS  |c AR-CdUAS 
044 |a xxu  |a xxk 
082 |a 576.163  |2 21 
245 0 0 |a Mycotoxin in food :   |b detection and control /   |c edited by N. Magan, M. Olsen. 
260 |a Boca Raton :   |b CRC ;   |a Cambridge :   |b Woodhead Pub.,   |c 2004 
300 |a xvi, 471 p. :   |b il. ;   |c 24 cm. 
490 1 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
504 |a Includes bibliographical references and index 
590 |a 2006 Cátedra de Microbiología de Alimentos. Departamento de Bioquímica Clínica. Facultad de Ciencias Químicas. Universidad Nacional de Córdoba 
650 4 |a Micotoxinas  |9 1427 
650 4 |a Contaminación de alimentos  |9 174 
650 7 |a Alimentos  |9 22 
650 4 |a Microbiología de alimentos  |9 492 
700 1 |a Magan, N.   |q [Naresh],  
700 1 |a Olsen, M.   |q [Mónica],  
887 |a Asignatura: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS 
887 |a Departamento: BIOQUIMICA CLINICA 
942 |c LIBRO  |2 ddc 
945 |a irp 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 CI_576_000000000000000_163M103  |7 0  |9 3496  |a FCQ  |b FCQ  |d 2006-10-18  |l 2  |m 11  |o CI/576.163/M/10338  |p 10338  |r 2024-02-27  |s 2017-05-03  |w 2010-07-26  |y LIBRO 
999 |c 1582  |d 1582