Aprendemos haciendo alimentos de calidad en organizaciones comunitarias

The BALP is a community organization created to meet the food needs of the low-income population. This is a civil society of a social nature which aims at analysing the possibilities of meeting these explicit needs through feasible actions. It is in this sense that in the framework of the extension...

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Bibliographic Details
Main Authors: Mouteira, María Cecilia, Basso, Marilina, Lupano, Cecilia Elena, Perini, Daniela Florencia, Vasiloff, Imar, Aguyaro, Mariano
Format: Online
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Published: Secretaría de Extensión Universitaria 2021
Subjects:
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spelling oai:ojs.revistas.unc.edu.ar:article-361272021-12-17T17:05:51Z Aprendemos haciendo alimentos de calidad en organizaciones comunitarias Mouteira, María Cecilia Basso, Marilina Lupano, Cecilia Elena Perini, Daniela Florencia Vasiloff, Imar Aguyaro, Mariano university extensión; civil society of a social nature; nutrition. extensión universitaria; sociedad civil de carácter social; nutrición. The BALP is a community organization created to meet the food needs of the low-income population. This is a civil society of a social nature which aims at analysing the possibilities of meeting these explicit needs through feasible actions. It is in this sense that in the framework of the extension project Aprendemos Haciendo Alimentos de Calidad, carried out during 2020-2021, it was proposed that we worked to solve these problems. The proposal involved collaborative work among the members of an interdisciplinary team that would respond to different situations, which allows the consideration and value of the participants’ knowledge and thus move forward towards the achievement of the goals set. El Banco Alimentario La Plata es una organización comunitaria destinada a satisfacer las necesidades alimentarias de la población de bajos recursos. Es una sociedad civil de carácter social en la cual surge una serie de inquietudes explícitas vinculadas directamente con la factibilidad de cubrir ciertas necesidades. En este sentido, en el marco del proyecto de extensión Aprendemos Haciendo Alimentos de Calidad, instituido en los años 2020-2021, se propuso colaborar en la resolución de dichas problemáticas, a partir de la constitución de un equipo interdisciplinario que diera respuesta a la diversidad de situaciones a partir del trabajo colaborativo, permitiendo poner en valor los conocimientos de todos los participantes y pudiendo avanzar de esta manera hacia las metas propuestas. Secretaría de Extensión Universitaria 2021-12-17 info:eu-repo/semantics/article info:eu-repo/semantics/publishedVersion application/pdf https://revistas.unc.edu.ar/index.php/ext/article/view/36127 ExT: Revista de Extensión de la UNC; Núm. 14 (2021): Las transformaciones en las prácticas extensionistas que produjeron las políticas públicas y gubernamentales para enfrentar la pandemia de COVID-19 (2) 2796-9053 2250-7272 spa https://revistas.unc.edu.ar/index.php/ext/article/view/36127/36344 http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0
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