Characterization of wheat cultivars for pre-harvest sprouting
En trigo el término brotado se refiere a la ruptura de la dormición en el grano, lo que expresado en términos fisiológicos es el incremento de las actividades proteásica y ?-amilásica, que se asocia con valores bajos del test falling number. El brotado de grano se ha relacionado con elevada temperat...
Main Authors: | Bainotti, C., Cuniberti, M., Masiero, B., Donaire, G., Gómez, D., Reartes, F., Salines, J., Formica, M., Fraschina, J., Nisi, J., Mir, L., Berra, O. |
---|---|
Format: | Online |
Language: | spa |
Published: |
Facultad de Ciencias Agropecuarias
2009
|
Online Access: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/agris/article/view/2751 |
Similar Items
-
Effect of Different Wheat Sprouting Conditions on the Characteristics of Whole-Wheat Flour
by: Navarro, José Luis, et al.
Published: (2024) -
Preharvest field sprouting in cereals /
Published: (1989) -
Years required for field evaluation of bread wheat cultivars in Argentina
by: Mójica, Claudia Julieta, et al.
Published: (2022) -
The Harvest reader /
by: Heffernan, William A.
Published: (1984) -
Abinger harvest /
by: Forster, Edward Morgan, 1879-1970
Published: (1955)