Quesos de pasta blanda. /

Bibliographic Details
Main Author: Barisonzi, Graciela
Other Authors: Soriano, Emilia, Sosa, Nora
Format: Thesis Book
Language:Spanish
Published: Córdoba : [ s.n.]; 1990
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 000699
003 AR-CdUCM
005 20171117101810.0
008 100200s1990||||ag |||||_||||||___||spa|d
040 |a AR-CdUCM 
100 1 |a Barisonzi, Graciela 
245 1 0 |a Quesos de pasta blanda. /   |c Graciela Barisonzi, Emilia Soriano, Nora Sosa; dir. Graciela Marcuglia. 
260 |a Córdoba : [  |b s.n.];   |c 1990 
502 |a Tesis --Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Escuela de Nutrición, 1990 
590 |a No. Til.: 148 
650 4 |a LÁCTEOS 
650 4 |a QUESOS 
700 1 |a Marcuglia, Graciela  |e dir. 
700 1 |a Soriano, Emilia 
700 1 |a Sosa, Nora 
942 |c TF 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 148  |7 0  |9 689  |a NUTRI  |b NUTRI  |d 2010-04-09  |l 0  |o 148  |p 418  |r 2010-04-09  |w 2010-04-09  |y TF 
999 |c 699  |d 699