APA (7th ed.) Citation

Pinto Fontanillo, J. A., Martínez Alvarez, J. R., Urrialde de Andrés, R., Arpe Muñoz, C. d., Murcia Tomás, M. A., Gómez Candela, C., & Villarino Marín, A. (2003). Nuevos alimentos para nuevas necesidades. Servicio de Promoción de la Salud; Instituto de Salud Pública; Consejería de la Sanidad.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Pinto Fontanillo, José Antonio, Jesús Román Martínez Alvarez, Rafael Urrialde de Andrés, Carlos de Arpe Muñoz, María Antonia Murcia Tomás, Carmen Gómez Candela, and Antonio Villarino Marín. Nuevos Alimentos Para Nuevas Necesidades. Madrid: Servicio de Promoción de la Salud; Instituto de Salud Pública; Consejería de la Sanidad, 2003.

MLA (9th ed.) Citation

Pinto Fontanillo, José Antonio, et al. Nuevos Alimentos Para Nuevas Necesidades. Servicio de Promoción de la Salud; Instituto de Salud Pública; Consejería de la Sanidad, 2003.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.