Food, Nutrition and Agriculture /

Bibliographic Details
Corporate Author: FAO (Roma, IT)
Format: Journal
Language:English
Published: Roma : Dirección de Alimentación y Nutrición de la FAO, [19--?]
Subjects:

MARC

LEADER 00000nas a2200000 4500
001 000862
003 AR-CdUCM
005 20210622122042.0
008 050809c19uu9999it_|| p r|||| 0 a|eng|d
999 |c 17355  |d 17355 
022 |a 1014-806X 
040 |a AR-CdUCM 
245 0 0 |a Food, Nutrition and Agriculture /   |c FAO. 
260 |a Roma :   |b Dirección de Alimentación y Nutrición de la FAO,   |c [19--?] 
270 |a FAO  |c Roma  |d IT 
270 |a Dirección de Alimentación y Nutrición de la FAO  |a Viale delle Terme di Caracalla, 00100  |c Roma  |d IT 
300 |a v. 
310 |a IRR. 
500 |a ABIERTA 
541 |c Donación 
546 |a Texto en inglés 
650 1 2 |a Ciencias de la Nutrición   |9 884 
650 1 2 |a Agricultura 
650 1 2 |a Alimentación 
710 2 |a FAO (Roma, IT) 
866 1 |a 1991-95 (1-15) 
866 1 |a 1996 (17-18) 
866 1 |a 1997 (19-20) 
866 1 |a 1998 (21-24) 
866 1 |a 1999 (25) 
866 1 |a 2000 (26-27) 
866 1 |a 2001 (29) 
866 1 |a 2002 (30-32) 
866 1 |a 2005 (34-) 
942 |c REV  |2 ddc  |6 _ 
945 |a MV  |d 2005-08-09