Biotechnology, agriculture and food /

Bibliographic Details
Corporate Author: Organización para la Cooperación y el Desarrollo Económicos
Format: Book
Language:English
Published: Paris : Organisation for Economic Co-operation and development, 1992
Subjects:
LEADER 00000nam a2200000 a 4500
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245 1 0 |a Biotechnology, agriculture and food /  |c Organisation for Economic Co-operation and Development. 
260 |a Paris :  |b Organisation for Economic Co-operation and development,  |c 1992 
300 |a 219 p. 
500 |a Título original: Biotechnologie, agriculture et alimentation. Incluye glosario en inglés. 
504 |a Incluye bibliografía. 
505 0 |a Scientific and technological options: 1. Plants -- 2. Animals including fish -- 3. Food -- 4. Non-food products from agriculture -- Industrial and socio-economic issues: 5. Strategies of leading firms in agrofood -- 6. Public acceptance -- 7. Patent protection -- 8. Economic impacts. 
650 4 |a BIOTECNOLOGIA  |9 2427 
650 4 |a CONSECUENCIAS ECONOMICAS  |9 638 
942 |c OCDE  |j OCDE 664.024 O 43378  |2 ddc