Subproductos /

Bibliographic Details
Main Author: Delfino, Vicente
Format: Book
Language:Spanish
Published: Buenos Aires : Junta Nacional de Carnes-Escuela de Capacitación Técnica, 1978
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 6623
003 AR-CdUCA
008 081201s1978 ag_||||||||||_||||||spa|d
005 20120730014625.0
040 |a AR-CdUCA  |c AR-CdUCA 
100 1 |a Delfino, Vicente  |9 3821 
245 1 0 |a Subproductos /   |c Vicente Delfino. 
260 |a Buenos Aires :   |b Junta Nacional de Carnes-Escuela de Capacitación Técnica,   |c 1978 
300 |a 60 p. :   |b il. ;   |c 27 cm. 
590 |a 1 ej. 
650 4 |a BOVINOS  |9 17859 
650 4 |a PRODUCTOS ANIMALES PROCESADOS  |9 21765 
650 4 |a SUBPRODUCTOS DE LA CARNE  |9 22586 
650 4 |a SANGRE  |9 22328 
650 4 |a GRASAS  |9 19789 
650 4 |a HUESOS  |9 19996 
650 4 |a CUERO  |9 18696 
650 4 |a GLANDULAS ANIMALES  |9 19743 
650 4 |a HORMONAS  |9 19968 
942 |c LIBRO 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 F_DE_0003760  |7 0  |9 12596  |a FCA  |b FCA  |d 2009-03-31  |l 0  |o F De 0003760  |p AG0003760  |r 2010-06-07  |w 2010-06-07  |y LIBRO 
999 |c 6588  |d 6588